Harjoittele autokoulun teoriakokeeseen.

• Riskien tunnistaminen
  • Liikennemerkkiharjoitukset
  • Osaamisen kehityksen seuranta

Näiltä sivuilta löydät autokoulun teoriakoeharjoitukset jotka toimivat myös mobiililaitteilla. Harjoitukset ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Voit tilata harjoitukset tästä, tai kokeile ilmaiseksi alta löytyviä maksuttomia harjoituksia.

Kuljettajatutkinnon teoriakokeen muutokset

AM-120 korttiluokan tilannekuvatehtävät on päivitetty.

Ylläpito

E-koulu.com sivuston rekisteröinti ja yhteydenottolomake olivat pois käytöstä 01.08.2019 - 05.08.2019.

Rekisteröinti ei lähettänyt käyttäjälle sähköpostiviestiä käyttäjätilin aktivoimiseksi eikä yhteydenottolomake lähettänyt viestiä asiakaspalveluun. (Yhteydenotot ovat tallessa ja niihin on vastattu)

Sähköpostipalvelimella ollut väärä asetus on nyt korjattu.

Pahoittelut mahdollisesti aiheutuneesta haitasta.

Terveisin,
Ylläpito

Palveluun lisätty muutamia uusia tilannekuvatehtäviä

7.4.2019

Ylläpito

Teoriakoe sisältää nyt riskien tunnistamiseen liittyviä tehtäviä.

Päivitimme e-koulu.com -sivustolle riskien tunnistamiseen liittyvät tehtävät.
Uudistuksen myötä kuljettajatutkinnon B teoriakoe sisältää 70 kysymystä.

pävitetty: 16.07.2018

Tällä sivustolla voit valmistautua autokoulun teoriakokeeseen olit sitten hankkimassa ajokorttia opetusluvalla tai autokoulussa. Täältä löydät virallisen kuljettajatutkinnon teoriakokeen kaltaisen harjoittelun jonka avulla saat varmuutta teoriakokeen suorittamiseen. Kuljettajatutkinnon teoriakokeen kysymykset ja niiden määrä riippuu suoritettavasta korttiluokasta.

B Teoriakoe

B-ajokortin teoriakoe sisältää:

• 15 monivalintatehtävää joissa jokaisessa on kolme vastausvaihtoehtoa
  • 5 riskitilannetehtävää
  • Kokeen suoritusaika on 30min. (suullisesti 60min.)

B-Ajokortin teoriakokeen suoritusaika on yhteensä 30 minuuttia. Voit suorittaa kokeen myös suullisesti jolloin suoritusaika on 60 minuuttia. Virallisen B-teoriakokeen voi tehdä suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi. Koe tehdään Ajovarman toimipisteessä. B-kortin teoriakoeharjoituksen löydät näiltä sivuilta. Tunnukset voit tilata harjoitukseen tästä.

Mopokortin teoriakoe

Mopokortin teoriakoe on erilainen kaksipyöräiselle mopolle (AM-120) ja mopoautolle (AM-121).

Mopon teoriakoe (AM-120)

• 5 riskientunnistamiseen liittyvää tehtävää

Mopokortin teoriakokeen harjoitukset saat käyttöösi tästä

Mopoauton teoriakoe (AM121)

• Kevytauton teoriakoe AM121

Autokoulun teoriakokeen varaaminen

Teoriakokeen voit varata Ajovarman toimipisteestä. Tällä hetkellä teoriakokeen suorittaminen maksaa 31 € ja suullisesti suoritettuna 94 € (tarkista viimeisin hinta Ajovarman sivuilta). Suosittelemme että harjoittelet ennen kokeeseen menoa.

Ajokortti opetusluvalla

• Opetusluvan myöntää TrafiCom
  • Opetuslupahakemus jätetään Ajovarman toimipisteeseen. Voit aloittaa opettamisen vasta kun opetuslupa on myönnetty.
  • Opetusluvalla voit opettaa myös perheen ulkopuolisia ja voit saada 3 opetuslupaa kolmen vuoden sisällä.

• Tilaa B-ajokortin teoriakoeharjoittelu.
  • Tilaa mopokortin teoriakoeharjoittelu.
  • Tilaa mopoauton tai kevytauton teoriakoeharjoittelu.

Lue lisää: opetuslupa

Tilaa ajokortin teoriakoeharjoitukset

Harjoituksista sanottua

• Tämä sivusto on todella hyödyllinen, auttoi ja tulee auttamaan todella paljon ajokortin hankinnassa, KIITOS! :)

Mikko
  • B Teoriakoe kerralla läpi, kun harjoittelin tällä ohjelmalla. Kuvatehtävistä 5 väärin, teoriasta 1. Suosittelen ehdottomasti!

Satu
  • Hyvä paikka harjoitella!

Minna
    Salo
  • Hyödyllinen sivusto, auttoi todella paljon ajokortin hankinnassa, ja toimii hyvin iPadillakin! : )

Jamo