Ota yhteyttä

Kirjoita tähän käyttäjätunnuksesi jotta voimme selvittää mihin tunnukseen tämä kysely liittyy
CAPTCHA
Klikkaa "En ole robotti" -ruutua. (Tällä varmistamme että et ole automaattinen lomakkeen lähettäjä)

Vinkkejä:

Maksamani tuotteet eivät löydy sivustolta

En löydä ostamaani tuotetta sivustolta. 

Jos et löydä maksamaasi tuotetta sivustolta, syy voi olla joissakin seuraavista:

1. Olet tehnyt tilauksen eri käyttäjätunnuksella/sähköpostiosoitteella.

Esimerkki:

  • Jos kirjauduit sivustolle Facebookin avulla kun teit tilauksen, näkyy ostamasi tuotteet vain jos kirjaudut sivustolle Facebookin avulla tai sähköpostiosoitteella joka Facebook liitoksen avulla liitettiin käyttäjätunnukseesi. (Huom. voit koska tahansa poistaa Facebook liitoksen omat -asetukset sivulta)

Ratkaisu: Kirjaudu aina sillä käyttäjätunnuksella/sähköpostiosoitteella jota käytit tilausta tehdessäsi.

2. Tuotteen käyttöaika on ehtinyt loppua

  • Pääsy ostamiisi harjoituksiin poistuu automaattisesti sen jälkeen kun valitsemasi käyttöaika on kulunut loppuun. Käyttöaika lasketaan ostohetkestä alkaen.

Ratkaisu: Tilaa lisää käyttöaikaa. Jos mielestäsi käyttöaika on loppunut liian aikaisin, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja tarkastamme tekemäsi tilauksen.

3. Ostoksesi ei ole rekisteröitynyt käytäjätunnuksellesi

  • Jos sivusto ei saa viestiä onnistuneesta maksutapahtumasta, myöskään tilatut tuotteet eivät aktivoidu käyttäjätunnuksella. Tämä tilanne voi tapahtua silloin jos esim. Paypal -maksupalvelussa on ollut tilapäinen häiriö tai sieltä tuleva vahvistusviesti tulee viiveellä.

Ratkaisu: Kirjaudu sivustolta ulos ja tyhjennä selaimen välimuisti. Kirjaudu sivustolle takaisin. Jos tilaamasi palvelut eivät ilmesty tunnin kuluttua tilaushetkestä, ota yhtyettä yhteydenottolomakkeella ja aktivoimme palvelut manuaalisesti.

 

Käyttäjätilin poistaminen

Haluan poistaa käyttäjätunnukseni ja kaiken siihen liittyvän tiedon

Voit poistaa käyttäjätunnuksesi sekä siihen liittyvät muut tiedot alla luetelluilla tavoilla.

  1. Käyttäjätunnuksen poistaminen heti
  • Kirjaudu sisään palveluun ja siirry etusivulle
  • Valitse "Asetukset"
  • Kelaa sivun alaosaan ja valitse "poista käyttäjätili"
  • Valitse seuraavalta sivulta "Poista käyttäjätili"
  • Saat poistolinkin sähköpostiosoitteeseesi (siihen osoitteeseen jonka liitit käyttäjätunnukseesi)
  • Klikkaa poistolinkissä olevaa linkkiä ja käyttäjätunnuksesi poistetaan hetken kuluttua automaattisesti

Voit lukea lisää tietosuojakäytännöstä miten käsittelemme henkilötietojasi.

Käyttäjätunnuksesi poistuu myös muilla tavoilla, esimerkiksi jos et kirjaudu palveluun sisään 12 kuukauden aikana etkä käytä palvelua kirjautuneena, käyttäjätunnuksesi poistetaan automaattisesti. Voit myös jättää poistopyynnön asiakaspalveluun yhteydenottolomakkeen avulla.